Chantalle Smeets

Je Leven op Koers
Tellushof 10
6215 VX Maastricht

Telefoonnummer: 06-15082862

Email: info@jelevenopkoers.nl
Website: http://jelevenopkoers.nl/

Je Leven op Koers begeleidt zorgzame ambitieuze vrouwen die vastzitten in stramienen, patronen en verplichtingen (druk van het werk en/ of (extra) zorgtaken) weer regie over eigen leven te nemen en koers te bepalen.

Mijn ervaring: De drukte van het werk in combinatie met een complexe thuissituatie (alleen staan voor zorgtaak thuis (twee kinderen waarbij ik uitgedaagd ben geworden in het leven met een zoon met autisme)); hierbij opgeteld mijn persoonlijke valkuilen (hoog sensitief) werden me uiteindelijk te veel. Nu weet ik beter: Mijn shit werd mijn hit.  Ik dacht letterlijk: “Is dit nu het leven?” Ik besefte dat ik het niet meer op deze manier wilde en ik moest kiezen voor mezelf.

Wil jij ook een (weer) een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven? Ben je klaar om “En…..nu ik!” een belangrijke rol te laten spelen? Mijn programma “En….nu ik!” zet jou weer in je kracht. Binnen 5 maanden ben jij het gouden instrument van jouw toekomst. Meld je hier aan http://jelevenopkoers.nl/aanmelden/ voor een 1op 1 sessie zodat je een verhelderend beeld op jouw situatie krijgt en we kunnen kijken wat “Je Leven op Koers” voor jou kan betekenen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.